Direct naar de inhoud.

Dinsdag 26 september: popbands De Rijdende Popschool weer van start in Stadskanaal!

 

Woensdag 25 oktober: Muzikale theatervoorstelling ‘Rinkel en Saar naar de onderwaterwereld’ (2+)

Over ons

Wij zijn dé school voor kunst en cultuur in de gemeenten Stadskanaal, Westerwolde en omgeving!

Wij voorzien in een breed aanbod aan kunstlessen voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Wij werken veel projectmatig in scholen en met maatschappelijke instellingen samen en daarnaast bieden we op verschillende locaties allerhande cursussen.
Je kunt bij ons terecht voor groepslessen kindermuziek, danslessen voor kinderen en volwassenen en jeugdtheater. Ook verzorgen we instrumentale en vocale lessen voor leden van zang- en muziekverenigingen. Voor individuele muzieklessen hebben we een uitgebreid netwerk van freelance docenten die les geven in onze locaties.

Visie & Missie

Zoveel mogelijk mensen in ons werkgebied in contact brengen met muziek en op kleine schaal andere kunstvormen, op welke manier dan ook, met het accent op ontwikkeling; breed en compleet. Kunsten zijn een essentieel onderdeel van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van mensen, op iedere leeftijd. Wij geven daarom mensen en organisaties in ons werkgebied de gelegenheid om op eigen niveau en op eigen wijze bezig te zijn met kunst. Daarbij is er een wisselwerking tussen docenten en cursisten, tussen docenten onderling en tussen cursisten onderling. Hierdoor worden de aanwezige capaciteiten optimaal benut. Voor individuele muzieklessen hebben we een uitgebreid netwerk van freelance docenten die les geven in onze locaties.

Freelance docenten

Wil je individuele muzieklessen, dan helpen wij je graag een goede muziekdocent te vinden. De docenten werken als freelancer en met hen regel je de inschrijving en het inplannen van de lessen. De lessen vinden plaats in onze locaties in Stadskanaal, Ter Apel, Sellingen, Vlagtwedde, Musselkanaal en Onstwedde.

 

Wat biedt Kunstenschool ZG freelance docenten?

  • Huur lesruimtes
  • Faciliteren instrumentarium en andere voorzieningen
  • Ruimte voor voorspeelavonden
  • Vermelding website Kunstenschool ZG
  • Collega docenten

Bestuur Kunstenschool ZG

Dhr. H.J. Riksen – voorzitter

Dhr. B. Huitsing – secretaris

Mevr. B. Keijzer – penningmeester

Mevr. H. Wiltjer – algemeen bestuurslid

Mevr. D. Winter – algemeen bestuurslid