Direct naar de inhoud.
Wij doen mee met Rabo ClubSupport!
Ben je lid van de Rabobank en draag je ons een warm hart toe? Breng dan nu je stem uit op ons (stemmen kan t/m 24 oktober) in de Rabo App of online op http://rabobank.nl/clubsupport. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Coronabeleid vanaf 25 september.

Over ons

Wij zijn dé school voor kunst en cultuur in de gemeenten Stadskanaal, Westerwolde en omgeving!

Wij voorzien in een breed aanbod aan kunstlessen voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Wij werken veel projectmatig in scholen en met maatschappelijke instellingen en daarnaast bieden we op verschillende locaties allerhande cursussen. Er is dans voor kinderen van 3 tot 16 jaar, jeugdtheater in Stadskanaal voor kinderen vanaf 7 jaar en we verzorgen instrumentale en vocale lessen voor leden van zang- en muziekverenigingen. Voor individuele muzieklessen hebben we een uitgebreid netwerk van freelance docenten die les geven in onze locaties.

Visie & Missie

Zoveel mogelijk mensen in ons werkgebied in contact brengen met muziek en op kleine schaal andere kunstvormen, op welke manier dan ook, met het accent op ontwikkeling; breed en compleet. Kunsten zijn een essentieel onderdeel van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van mensen, op iedere leeftijd. Wij geven daarom mensen en organisaties in ons werkgebied de gelegenheid om op eigen niveau en op eigen wijze bezig te zijn met kunst. Daarbij is er een wisselwerking tussen docenten en cursisten, tussen docenten onderling en tussen cursisten onderling. Hierdoor worden de aanwezige capaciteiten optimaal benut. Voor individuele muzieklessen hebben we een uitgebreid netwerk van freelance docenten die les geven in onze locaties.

Freelance docenten

Wil je individuele muzieklessen, dan helpen wij je graag een goede muziekdocent te vinden. De docenten werken als freelancer en met hen regel je de inschrijving en het inplannen van de lessen. De lessen vinden voornamelijk in onze locaties (Stadskanaal, Ter Apel, Sellingen, Vlagtwedde en Onstwedde) plaats, maar enkelen werken vanuit de eigen studio. In overleg is veel mogelijk.

Wat doet Kunstenschool ZG voor freelance docenten?

  • Zaalverhuur/ruimte voor je lessen
  • Platform bieden voor je diensten
  • Faciliteiten/Materialen/Instumentarium voor de lessen
  • Collega’s

Bestuur Kunstenschool ZG

Dhr. H.J. Riksen, voorzitter

Mevr. B. Keijzer, penningmeester en secretaris

Mevr. H. Wiltjer, algemeen bestuurslid