Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Emiek Kasimier

Als klein meisje luisterde ik al gefascineerd naar de klanken van de fanfare in Ruinerwold, waar ik opgroeide. Sindsdien heeft muziek altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. De bugel en later de trompet werden de instrumenten die ik ging bespelen. Uiteindelijk is het mijn beroep geworden. Ik studeerde vanaf 1990 hoofdvak trompet aan het conservatorium in Zwolle, waar ik lessen volgde bij Suzan van Opstal en Jos Verspagen, waarna ik in 1997 afstudeerde als docerend musicus.

Het lesgeven aan leerlingen combineer ik met dirigeren en jeugdorkesten. Naast trompet en bugel spelen en lesgeven ben ik ook geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen voor muziekles op internet, zoals bijvoorbeeld het Amerikaanse programma Smartmusic. Dat is interactieve muzieksoftware waarmee leerlingen thuis achter de computer kunnen studeren.

Op de dinsdag geef ik voor Kunstenschool ZG les in Sellingen en Musselkanaal.

Tel.: 06 – 3124 1815

E-mailadres: emiek@kasimier.nl