Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Ellis de Jong

Ellis begon al vroeg met zingen en is inmiddels al jaren actief als zangeres in diverse bands, (theater)projecten en koren.

Als allround logopediste is ze geschoold in de anatomie en werking van de stem Hierdoor kan ze vakkundig training en advies geven over het gebruik van de stem tijdens het spreken en zingen.

Daarnaast heeft ze diverse scholing gevolgd gericht op de zangstem. Ze heeft de Theaterproductie opleiding van de Academie voor Lichte Muziek gevolgd, waarbij zang en presentatie centraal staan. Tevens heeft ze bij Universal Voice Institute EVT (Estill Voice Training) scholing gehad en scholing gericht op effecten voor de Pop- en Rockzang.

Mede dankzij haar logopedische achtergrond is Ellis in staat om individuele zanglessen aan te bieden passend bij het niveau en de wensen van de leerling.

Op dinsdag geeft Ellis les in Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

Meer informatie vind je op: www.zanglessenstadskanaal.nl

Tel.: 06-27420137

E-mailadres: info@zanglesstadskanaal.nl