Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Renée de Jong – Verwoerdt

Mijn naam is Renée de Jong Verwoerdt. Ik begon op 11-jarige leeftijd viool te studeren. Piano al op m’n achtste.

Na de Middelbare Vrije School in Haarlem deed ik toelatingsexamen voor het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Ik werd daar zowel voor viool als voor piano aangenomen.

Na deze opleiding voor beide instrumenten te hebben afgerond heb ik proef gespeeld voor de Orkesten van de Omroep. Ik werd aangesteld als violiste in het Promenade Orkest, daarna in het Radio Symfonie orkest en na opheffing van dit laatste orkest in de Radio Kamer Filharmonie. Tussen de repetities en concerten van het orkest ben ik altijd les blijven geven. Omdat ik dat heel graag doe.

Op dit moment heb ik nog een grote lespraktijk in Lelystad, omdat ik daar een aantal jaren gewoond heb. Wij zijn sinds kort verhuisd naar Vlagtwedde waar ik in deze regio nu ook les geef.

Bij mij kunnen vioolleerlingen al op hun vijfde jaar starten met een klein viooltje. Je staat er versteld van hoe snel kinderen op deze jonge leeftijd al liedjes leren spelen. Ik geniet er zelf enorm van om juist de kleintjes met verhaaltjes te stimuleren om muziek te maken. Ik houd altijd rekening met de muzikale voorkeur van mijn leerlingen. Natuurlijk zijn oudere kinderen ook welkom.

Ik geef vioolles in de regio Vlagtwedde. Op de maandag, dinsdag en donderdag. Ook kan ik aan huis les geven wanneer het moeilijk is om naar mij toe te komen.

U kunt voor meer informatie op mijn website kijken: www.reneesmusic.nl

Tel.: 06 – 5389 7880

E-mailadres: reneevioolpiano@gmail.com