Direct naar de inhoud.

Zaterdag 6 juli is het jaarlijkse Slotfestijn in Theater Geert Teis. Bestel hier je kaarten!

NIEUW: cursussen Beeldende kunst (voorheen Kunstwerkplaats De Pauw)

Zangles

  • Individueel
  • Stadskanaal en Vlagtwedde
  • Dinsdag en donderdag
  • 10-99 jaar
  • Freelance docenten

Zangles

Les via freelance docent

Je volgt de lessen niet via Kunstenschool ZG, maar bij een freelance docent die les geeft in onze locaties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellis de Jong of Klaas Withaar.

Les via zangvereniging

Ben je lid van een door ons erkende zangvereniging in de gemeenten Stadskanaal of Westerwolde-Zuid en wil je graag zanglessen volgen? Dan kun je tegen een aantrekkelijk tarief les krijgen: Zangles via vereniging

Ellis de Jong

Ellis begon al vroeg met zingen en is inmiddels al jaren actief als zangeres in diverse bands, (theater)projecten en koren.

Als allround logopediste is ze geschoold in de anatomie en werking van de stem Hierdoor kan ze vakkundig training en advies geven over het gebruik van de stem tijdens het spreken en zingen.

Lees meer
Ellis de Jong
Klaas Withaar

Klaas Withaar

Vanaf mijn zesde jaar kreeg ik orgelles van mijn vader op het harmonium. Mijn vader was ook organist en had tevens drie koren.

Toen ik een jaar of 13 was ging ik naar de muziekschool aan de Badstraat in Musselkanaal, waar ik les kreeg van de heer Ophof. Vanaf mijn 17e kreeg ik les van Piet Wiersma in de Goede Herderkerk in Groningen.

Vervolgens ben ik naar het conservatorium in Zwolle gegaan, met als hoofdvak orgel bij Jaap Dragt en piano van Eduard de Jong. Daarna heb ik een eigen praktijk opgezet en werd ik dirigent van verschillende koren.

Lees meer