Direct naar de inhoud.

Dinsdag 13 juni: Workshop Djembé door Mousse Pathé Mbay.

Zaterdag 24 juni: Slotfestijn! Muziek, dans en theateroptredens door leerlingen en docenten. Theater Geert Teis, aanvang 15.00 uur.

Piano

  • Individueel les
  • Ter Apel: maandag
  • Stadskanaal: maandag en woensdag
  • Onstwedde: lesdag in overleg
  • Vlagtwedde: donderdag
  • 6-99 jaar
  • Freelance docenten
  • Docenten bepalen hun eigen tarieven

Piano

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen pianolessen. Je kunt hiervoor terecht bij maar liefst vijf freelance docenten die les geven in onze locaties. Neem gerust contact met ze op voor meer informatie.

Edwin Bron

Sinds 2001 geef ik op de maandagmiddag- en avond keyboard- en pianolessen aan Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

De nadruk in mijn lessen ligt op popmuziek, blues en jazz en meespelen met je favoriete artiesten op YouTube.

Je leert bij mij op een leuke manier beter spelen op je instrument.

Lees meer
Edwin Bron
Nathan Green

Nathan Green

Mijn artiestennaam is Nathan Green. Onder deze naam treed ik veel op, schrijf ik nummers en breng ze uit. Daarnaast speel ik in de band ‘Haas’ als zanger en pianist.

Al sinds mijn 5e speel ik piano en sindsdien heb ik veel verschillende stylen geleerd, beginnend bij klassiek tot meer pop op dit moment. Voor mij ging een wereld open toen ik rond mijn 13e jaar mijn gehoor echt leerde gebruiken. Ik begon ook  de theorie achter de muziek te snappen. Dit heeft mij enorm geholpen in het leren spelen van allemaal verschillende stukken.

Lees meer

Klaas Withaar

Vanaf mijn zesde jaar kreeg ik orgelles van mijn vader op het harmonium. Mijn vader was ook organist en had tevens drie koren.

Toen ik een jaar of 13 was ging ik naar de muziekschool aan de Badstraat in Musselkanaal, waar ik les kreeg van de heer Ophof. Vanaf mijn 17e kreeg ik les van Piet Wiersma in de Goede Herderkerk in Groningen.

Vervolgens ben ik naar het conservatorium in Zwolle gegaan, met als hoofdvak orgel bij Jaap Dragt en piano van Eduard de Jong. Daarna heb ik een eigen praktijk opgezet en werd ik dirigent van verschillende koren.

Lees meer
Nadia Mourik

Nadia Mourik

Ik ben Nadia Mourik en ik ben afgestudeerd in Moskou voor klassieke gitaar. Vanaf mijn zevende ben ik onafscheidelijk geweest van mijn instrument. De afgelopen jaren ben ik mijn interesse gaan uitbreiden tot lichte muziek en flamenco, maar ook ging ik ervaring opdoen in het geven van pianoles, omdat de piano altijd al mijn tweede instrument is geweest.

Lees meer

Renée de Jong Verwoerdt

Mijn naam is Renée en ik geef graag les aan heel jonge kinderen. Dat is al mogelijk vanaf 3 jaar. Natuurlijk vind ik het ook fijn om grotere kinderen en volwassenen mooi viool of piano te leren spelen. Ik doe dat op speelse en gepassioneerde wijze. Als snel kunnen mijn leerlingen de stukjes van hun keuze spelen.

Lees meer
Renée de Jong Verwoerdt