Direct naar de inhoud.

Vanwege het coronavirus zijn wij tot 11 mei gesloten.

Wij volgen hierin het beleid van de Rijksoverheid voor het onderwijs en de kinderopvang.

Voor vragen kunt u ons bellen (0599-631700) of mailen: info@kunstenschoolzg.nl.

 

Jeugdtheater 7+

  • Jaarprogramma
  • Groepsles
  • Stadskanaal
  • Maandag, 1e groep: 14.45 uur, 2e groep: 16.00 uur
  • €259,25 per jaar

Jeugdtheater 7+

Vind je toneel, zang en dans leuk? Wil je leren hoe je op het toneel staat en hoe je een rol tot leven brengt? Dan is jeugdtheater iets voor jou. We werken met twee leeftijdscategorieën, 7+ en 12+, die apart lessen volgen maar soms ook samen naar een productie toe werken. Kortom een cursus die toneel, zang en dans combineert met alle technieken die hierbij komen kijken. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. De lesduur is 75 minuten.

Instromen kan weer na de zomervakantie, vanaf maandag 31 augustus.

Wil je alvast een keer komen kijken bij theater? Neem dan even contact op om een datum en tijd af te spreken. Ook ben je welkom om te komen kijken bij het Sloftestijn op zaterdag 20 juni om 15.00 uur in Theater Geert Teis. De theatergroepen hebben hier een leuke rol in. Daarnaast is er op maandag 22 juni een presentatie in de Grote Zaal van Kunstenschool ZG (tijdstip is nog niet bekend).

 

Gonda Jonker

”Als kleuter werd ik altijd al helemaal blij van het horen van muziek en van de operettes waar mijn vader in zong. Ik was dan helemaal verrukt van de mooie folkloristische accessoires van de dames die de kostuums verzorgden en van de kostuums van de dansgroepen uit de Balkan die Nederland bezochten. Veel kleuren, prachtige wijdtes in de rokken, witte bloesjes met kant, bloemen, belletjes en linten, borduursels….. en dan die specifieke stemmen en ouder instrumenten….. Dit alles heeft mijn liefde voor muziek en theater zeker gevoed.”

Lees meer

Ik wil meer informatie over deze cursus

Ik ben geïnteresseerd in deze cursus

Ik wil graag een proefles

Ik wil graag inschrijven