Direct naar de inhoud.

Wij zijn per direct op zoek naar een docent klarinet/saxofoon: Meer informatie.

Gitaar

  • Individueel les
  • Stadskanaal
  • Dinsdag/Woensdag/Vrijdag/Zaterdag
  • 6-99 jaar
  • Freelance docenten
  • Diverse tarieven

Gitaar

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen gitaarlessen. Je kunt hiervoor terecht bij de freelance docenten die les geven in onze locaties. Bij onderstaande docenten kun je zowel voor akoestische gitaar als elektrische gitaar terecht. Neem gerust contact met ze op voor meer informatie.

Edwin Alserda

Door de jaren heen heb ik veel verschillende stijlen gespeeld. Ik ben op electrische gitaar begonnen en speelde voornamelijk metal en rock en zat ook in een bandje waar ik met veel plezier speelde.

Op een gegeven moment begon ik aan de PABO en ontdekte dat je met een aantal akkoorden heel veel (kinder)liedjes kan spelen en begon vervolgens op de akoestische gitaar. Ook heb ik een aantal jaren met veel plezier een gitaarcursus speciaal voor PABO-studenten gegeven.

Uiteindelijk heb ik daardoor de klassieke/Spaanse gitaar ontdekt en toen wist ik dat dat is wat ik wilde gaan doen.

Lees meer
Edwin Alserda
Erik Bentum

Erik Bentum

Mijn naam is Erik Bentum en ik ben gitarist, componist en gitaardocent. Als gitarist vind ik het heerlijk om met mijn eigen band ‘City of Life’ songs te schrijven, deze op te nemen en uiteindelijk ‘on stage’ ten gehore te brengen. Dit creatieve proces spreekt mij bijzonder aan. Verder ben ik nog actief in een lokale gospelformatie genaamd ‘Gospel4U’. Maar aan projecten en sessies verbind ik mijzelf ook graag, zo ben ik betrokken als gitarist bij de ‘HomeComing NL tournees’. Als componist werk ik graag aan gitaarriffs en aan totale songs. Dit doe ik vanuit mijn studio waar ik onder andere zaken heb ingespeeld voor Wolter Kroes en Ferry Doedens.

Lees meer

WimJan Eikens

Als gitarist ben ik jaren werkzaam geweest in coverbands en muziekduo’s. De band waar ik tot 2010 in speelde heette de Frontline Showband en daarmee traden we in het hele land op in discotheken, bij personeelsfeesten en in feesttenten. Daarnaast begeleidden we toen ook vele artiesten als Replay, Jeroen van der Boom, Berget Lewis en Glennis Grace.

Na mijn periode bij die band ben ik nu werkzaam als gitarist-zanger van duo ‘Eikens en Warta’

www.eikens-warta.nl.

 

Lees meer

Lars Müller

Al op jonge leeftijd was ik helemaal gek van muziek! Het begon al vroeg met het luisteren naar klassieke muziek en dan met name Mozart.

Maar toen ik voor het eerste Jerry Lee Lewis hoorde wist ik dat dit mijn ding was. Hierdoor kwam ik na een jaar algemene muzikale vorming en blokfluit bij pianoles terecht. Helaas wist de pianolerares niet wat ze met mij aan moest en dus hielden de pianolessen op een gegeven moment op. Inmiddels had ik op TV een concert van Chuck Berry gezien en was ik helemaal gek van de gitaar. Mijn vader wilde me nog één kans geven en ik mocht op gitaarles, bingo! Dit was het voor mij!

Lees meer

Omri Soekatma

Op mijn veertiende heb ik de gitaar ontdekt en ik ben toen meteen verliefd geworden op het instrument. Ik heb sindsdien altijd in allerlei bands gezeten en na de middelbare school wist ik dat ik verder moest gaan in de muziek, dus ik studeerde verder aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden.

Lees meer
Omri Soekatma