Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Ballet 6+

 • Voor wie een echte ballerina of ballerino wil worden!
 • Groepsles
 • Stadskanaal en Ter Apel
 • 2 gratis proeflessen

Ballet 6+

Wil jij een echte ballerina of ballerino worden? Onze docente Tirza Huizenga helpt je graag op weg. Wekelijks krijg je 60 minuten les in een groepje met kinderen van je leeftijd. Er is veel aandacht voor de basis van ballet en van daaruit ga je je verder ontwikkelen. We hebben altijd leuke aansprekende muziek en er wordt volop geïmproviseerd. Dit is een echte aanrader als je graag danst.

Eén tot twee keer per jaar treden de dansgroepen op in Theater Geert Teis in Stadskanaal in prachtige creaties. Een geweldige happening, waar het hele gezin welkom is.

Voor de balletlessen kun je terecht in Ter Apel en Stadskanaal. Er is veel belangstelling voor ballet, daarom kan het zijn dat een bepaalde groep vol is. Je kunt echter altijd een proefles volgen en je inschrijven. Je komt dan op de wachtlijst en zodra er plaats is nemen we contact met je op.

Tegemoetkoming lesgeld: indien de factuur betaald wordt door een fonds of stichting, dan is het van belang dat voordat je start met de lessen deze toezegging bij ons binnen is.

Ter Apel

 • Dinsdag 15.00-16.00 uur → vanaf 8 jaar
 • Dinsdag 16.00-17.00 uur → vanaf 10 jaar
 • Dinsdag 17.00-18.00 uur → spitzen, vanaf 12 jaar (voortgezet onderwijs)
 • Vrijdag   16.45-17.45 uur → vanaf 6 jaar

Stadskanaal

 • Donderdag 16.30-17.30 uur → vanaf 6 jaar
 • Donderdag 18.30-19.30 uur → vanaf 9 jaar
 • Donderdag 19.30-20.30 uur → spitzen, vanaf 12 jaar (voortgezet onderwijs)

Tarief: €179,- per cursusjaar.

Tirza Huizenga

Vanaf januari 2012 is Tirza werkzaam bij Kunstenschool ZG als dansdocente. Zij is een enthousiaste en zeer ervaren docente die kinderen op speelse wijze de eerste dansstapjes aanleert, maar zeker ook de al meer ervaren leerlingen verder helpt met houding en technieken. Het dansplezier staat bij Tirza altijd voorop. Ze verzorgt bij Kunstenschool ZG voor kinderen Peuterdans, Ballet en Streetdance lessen en voor volwassenen Dance Workout 21+.

Lees meer

Ik wil graag een proefles

Ik ben geïnteresseerd in een proefles

Ik wil graag inschrijven

Aanmeldformulier
Cursus type
Automatisch incasso in drie termijnen kan alleen bij inschrijving aan het begin van seizoen (tot 1 oktober).