Direct naar de inhoud.

Foto’s Slotfestijn – 6 juli 2024

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid/penningmeester

Nathan Green

Mijn artiestennaam is Nathan Green. Onder deze naam treed ik veel op, schrijf ik nummers en breng ze uit. Daarnaast speel ik in de band ‘Haas’ als zanger en pianist.

Al sinds mijn 5e speel ik piano en sindsdien heb ik veel verschillende stylen geleerd, beginnend bij klassiek tot meer pop op dit moment. Voor mij ging een wereld open toen ik rond mijn 13e jaar mijn gehoor echt leerde gebruiken. Ik begon ook  de theorie achter de muziek te snappen. Dit heeft mij enorm geholpen in het leren spelen van allemaal verschillende stukken.

In mijn lessen beginnen we dus niet met saaie standaard nummers uit boeken met noten, waar je tegenop kijkt ze te oefenen. Nee, we beginnen met ‘echt’ leren spelen. Namelijk aan de hand van nummers die jij kiest!

Ik leer je songs spelen, niet van noten, maar vanuit je gehoor met kennis over akkoorden en melodie. Ik heb een absoluut gehoor en kan bijna elke songs de eerste keer gelijk naspelen. Dat wil ik jou ook leren! En als je wilt kan ik je altijd ook noten leren lezen met bijvoorbeeld klassieke muziek.

Benieuwd naar mijn muziek? Check:

http://YouTube.com/iamNathanGreen

http://Facebook.com/iamNathanGreen

http://Instagram.com/NathanGreen

en op Spotify natuurlijk!

Tarief (ongeacht leeftijd): €23,00 voor 30 minuten les.

Op de woensdag geef ik les in Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

E-mailadres: nathangreenmusic@gmail.com