Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Wedstrijdteams 6+, 9+, 12+

  • Groepsles
  • Stadskanaal
  • Audities!
  • €160,25 per seizoen

Wedstrijdteams 6+, 9+, 12+

De drie wedstrijdteams dans van Kunstenschool ZG trainen elke week in Stadskanaal. Jaarlijks zijn er in september/oktober audities voor de 9+ en 12+ groepen. Een jury bepaald welke leerlingen het komende seizoen mee mogen doen met de wedstrijdteams. De 6+ groep wordt tijdens de reguliere lessen geselecteerd.

Gedurende het seizoen zijn er vier à vijf wedstrijden en kunnen de teams zich op basis van behaalde punten plaatsen voor een finaleplaats.

Als je kiest voor het wedstrijdteam wordt er van je verwacht dat je elke les aanwezig bent (met uitzondering van een goede reden). Naast het wedstrijdteam neem je verplicht deel aan een van de andere danscursussen voor het bevorderen van de techniek. Deelname aan het wedstrijdteam brengt extra kosten met zich mee: kleding (hiervoor heeft KZG een bijdrage beschikbaar), reiskosten en de reguliere dansles.

Trainingstijden

6 t/m 9 jaar: vrijdag 14.45-15.45 uur

9 t/m 12 jaar: woensdag 19.00-20.00 uur

12 t/m 16 jaar: vrijdag 18.45-19.45 uur

Enid Oortmann

Met ingang van seizoen 2019-2020 is Enid werkzaam bij Kunstenschool ZG als dansdocente. Vol enthousiasme verzorgt ze Streetdance lessen, Dance Workout 21+ en geeft ze leiding aan de drie wedstrijdteams.

Lees meer