Direct naar de inhoud.

Theaterlessen voor jongeren (12-18 jaar) in de gemeente Westerwolde, meer informatie

 

Wedstrijdteams 6-18

  • Groepsles
  • Stadskanaal
  • Audities in juni/juli

Wedstrijdteams 6-18

De drie wedstrijdteams dans van Kunstenschool ZG trainen elke week in Stadskanaal. Jaarlijks zijn er voor de zomervakantie audities voor de 9+ en 12+ groepen. Een jury bepaald welke leerlingen het komende seizoen mee mogen doen met de wedstrijdteams. De 6+ groep wordt tijdens de reguliere lessen geselecteerd.

Gedurende het seizoen zijn er vier à vijf wedstrijden en kunnen de teams zich op basis van behaalde punten plaatsen voor een finaleplaats.

Als je kiest voor het wedstrijdteam wordt van je verwacht dat je elke les aanwezig bent (met uitzondering van een goede reden). Naast het wedstrijdteam neem je verplicht deel aan de streetdance lessen, om op het juiste niveau te komen. Deelname aan het wedstrijdteam brengt extra kosten met zich mee: kleding (hiervoor heeft KZG een bijdrage beschikbaar), reiskosten en de streetdance lessen.

Trainingstijden

6 t/m 9 jaar: vrijdag 14.45-15.45 uur

9 t/m 12 jaar: woensdag 19.00-20.00 uur

12 t/m 16 jaar: vrijdag 18.45-19.45 uur

 

Tarief voor leerlingen woonachtig in de gemeente Stadskanaal of Westerwolde: €190,- per cursusjaar.

Tarief voor leerlingen woonachtig in overige gemeenten: € 190,- per cursusjaar.

Enid Oortmann

Met ingang van seizoen 2019-2020 is Enid werkzaam bij Kunstenschool ZG als dansdocente. Vol enthousiasme verzorgt ze Streetdance lessen, Dance Workout 21+ en geeft ze leiding aan de drie wedstrijdteams.

Lees meer

Ik wil meer informatie over deze cursus

Ik ben geïnteresseerd in deze cursus