Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Slagwerk en drums

  • Individueel les
  • Ter Apel – dinsdag
  • Stadskanaal – vrijdag, zaterdag
  • 7-99 jaar

Slagwerk en drums

Je kunt op twee manieren slagwerk- en drumlessen volgen.

Les via freelance docent

Je volgt de lessen dan niet via Kunstenschool ZG, maar bij een freelance docent die les geeft in onze locaties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met René van Astenrode en Frank Drok.

Les via muziekvereniging – harfa

Ben je lid van een door ons erkende muziekvereniging in de gemeenten Stadskanaal of Westerwolde en wil je graag deze lessen volgen? Dan kun je tegen een aantrekkelijk tarief les krijgen. René van Astenrode verzorgt de harfa lessen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: info@kunstenschoolzg.nl

René van Astenrode

René volgde zijn studie slagwerk van 1979 tot 1985 aan het Conservatorium te Groningen en gaf van 2006 t/m 2011 methodiek les aan de afdeling jazz op het Conservatorium in Groningen. Naast deze studie volgde hij nog een studie drums en vibrafoon in Den Haag en Amsterdam. Sinds 1984 werkt hij bij de muziekschool in Haren en bij Kunstenschool ZG.

Lees meer
René van Astenrode
Frank Drok

Frank Drok

Frank begon met drummen op zijn zevende, startte een drumschool op zijn zestiende en deelt nu de opgedane kennis tijdens zijn drumslessen aan de Kunstenschool ZG. Plezier is in iedere les het belangrijkste uitgangspunt, maar daarnaast staan natuurlijk ook de technische, theoretische en auditieve ontwikkelingen centraal.

Lees meer