Direct naar de inhoud.

Er is nog plek bij Dance Workout 21+ op de woensdagavond! Via dansoefeningen hou je je lichaam fit, soepel en in conditie. Kom gerust eens meedoen. De les is van 20.00-21.00 uur in Stadskanaal. Aanmelden kan via info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

CORONA MAATREGELEN KUNSTENSCHOOL ZG

Slagwerk en drums

  • Individueel les
  • Ter Apel – dinsdag
  • Stadskanaal – vrijdag, zaterdag
  • 7-99 jaar

Slagwerk en drums

Je kunt op twee manieren slagwerk- en drumlessen volgen.

Les via freelance docent

Je volgt de lessen dan niet via Kunstenschool ZG, maar bij een freelance docent die les geeft in onze locaties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met René van Astenrode en Lenard Davers.

Les via muziekvereniging – harfa

Ben je lid van een door ons erkende muziekvereniging in de gemeenten Stadskanaal of Westerwolde en wil je graag deze lessen volgen? Dan kun je tegen een aantrekkelijk tarief les krijgen. René van Astenrode verzorgt de harfa lessen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: info@kunstenschoolzg.nl

René van Astenrode

René volgde zijn studie slagwerk van 1979 tot 1985 aan het Conservatorium te Groningen en gaf van 2006 t/m 2011 methodiek les aan de afdeling jazz op het Conservatorium in Groningen. Naast deze studie volgde hij nog een studie drums en vibrafoon in Den Haag en Amsterdam. Sinds 1984 werkt hij bij de muziekschool in Haren en bij Kunstenschool ZG.

Lees meer
René van Astenrode

Lenard Davers

Met ingang van augustus 2021 neemt Lenard de lessen van Frank Drok over. Binnenkort volgt meer informatie over Lenard.

Contactgegevens Lenard:

lenard.davers@gmail.com

06-46773202

Lees meer