Direct naar de inhoud.

Foto’s Slotfestijn – 6 juli 2024

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid/penningmeester

Muziek voor Kleuters 4+

  • Gratis proefles: 18 september!
  • Stadskanaal, woensdag 15.00 uur
  • Instromen gedurende het cursusjaar mogelijk

Muziek voor Kleuters 4+

Kleuters gaan zingen en bewegen op muziek onder begeleiding van gespecialiseerde docenten. De lessen dragen bij aan de muzikale ontwikkeling van kinderen doordat zij zelf de instrumenten leren ontdekken. Spelen op een instrument, zingen en bewegen op muziek zijn de methoden om de creativiteit in elk kind te stimuleren. Kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool zetten hierdoor in twee jaar een enorme stap in hun ontwikkeling.

Gedurende het schooljaar kan er ingestroomd worden.

Muziek voor kleuters kunnen we ook op andere locaties verzorgen, mits er minimaal 5 deelnemers per groep zijn.

Kom gerust meedoen en ontdek hoe leuk muziek maken is!

Doorlopende leerlijn

Muziek voor kleuters is onderdeel van onze doorlopende leerlijn. We beginnen met ons aanbod al bij de 2-jarigen met Muziek voor Peuters, vervolgens kan er doorgestroomd worden naar de Kleuters en vanaf 6 jaar zijn er De Muziekwerkplaats en het Kinderkoor. Maar er is niet alleen muziek, ook kan er volop gedanst worden bij ons. Al vanaf 3,5 jaar kan er meegedaan worden aan ballet/kinderdans, om vervolgens door te stromen naar ballet, streetdance of jeugdtheater. Volop mogelijkheden dus voor kinderen om zich te ontwikkelen in muziek, dans en theater.

Tarieven

 

 

Mariëlle Groenendijk

Mariëlle (21 maart 1972) is in 1993 afgestudeerd aan de Pabo in Emmen. Na de Pabo is ze schoolmuziek gaan studeren bij Frans Haverkort en Ab Sandbrink aan het conservatorium Constantijn Huygens in Zwolle. In 1997 is ze afgestudeerd en in hetzelfde jaar is ze begonnen bij Kunstenschool ZG. Haar werkzaamheden zijn divers, zoals: het werken met jonge kinderen, keyboardles geven aan mensen met een verstandelijke beperking (muziek met kleur), muziekles geven aan leerkrachten en kinderen van de basisschool.

Lees meer
Mariëlle Groenendijk

Ik wil graag een proefles

Ik ben geïnteresseerd in een proefles

Ik wil graag inschrijven

Aanmeldformulier
*