Direct naar de inhoud.

Foto’s Slotfestijn – 6 juli 2024

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid/penningmeester

Muziekles met kleur

  • Lesplaats en tijd op afspraak
  • Individueel les
  • 30 minuten per les op basis van leskaart

 

 

Muziekles met kleur

Gaat muziek maken net even iets moeilijker?

Voor mensen met een verstandelijke beperking hebben wij de cursussen Muziekles met Kleur en Reageren op muziek ontwikkeld.

 

Muziekles met kleur

Muziek is voor veel mensen erg belangrijk in het leven. Echter niet iedereen is in staat om reguliere muzieklessen te volgen. Juist voor deze mensen is er ‘Muziekles met kleur’.

De leerling leert via een kleurensysteem een toetsinstrument bespelen. Dit kan een keyboard, piano of orgel zijn. De lessen worden gegeven middels een lessenkaart van 10, 20 of 35 lessen. De lessen zijn individueel en alleen de gevolgde lessen worden afgetekend.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

 

Mariëlle Groenendijk

Mariëlle (21 maart 1972) is in 1993 afgestudeerd aan de Pabo in Emmen. Na de Pabo is ze schoolmuziek gaan studeren bij Frans Haverkort en Ab Sandbrink aan het conservatorium Constantijn Huygens in Zwolle. In 1997 is ze afgestudeerd en in hetzelfde jaar is ze begonnen bij Kunstenschool ZG. Haar werkzaamheden zijn divers, zoals: het werken met jonge kinderen, keyboardles geven aan mensen met een verstandelijke beperking (muziek met kleur), muziekles geven aan leerkrachten en kinderen van de basisschool.

Lees meer
Mariëlle Groenendijk