Direct naar de inhoud.

Foto’s Slotfestijn – 6 juli 2024

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid/penningmeester

Kinderkoor 6+

  • Gratis proefles: 18 september
  • Stadskanaal, woensdag 15.45 uur
  • Vanaf 6 jaar
  • Instromen gedurende het cursusjaar mogelijk

Kinderkoor 6+

Zing je graag? Kom dan eens langs bij dit gezellige kinderkoor. Iedere woensdagmiddag worden de leukste hits gezongen en af en toe treedt het kinderkoor op.

Zingen is de basis van al het musiceren en je kunt het overal doen! Door te zingen verbetert je muzikaal gehoor en ook ondersteunt het de taalontwikkeling. Ritme, rijm, melodie en intonatie van een lied vormen eigenlijk de basis van onze taal. Zingen is dus heel belangrijk! Bovendien is samen zingen gewoon leuk om te doen.

Om erachter te komen of je het echt leuk vindt mag je altijd een gratis proefles volgen, daarna besluit je pas of je start met het kinderkoor.

Doorlopende leerlijn: Het kinderkoor is onderdeel van onze doorlopende leerlijn. We beginnen met ons aanbod al bij de 2-jarigen met Muziek voor Peuters, vervolgens kan er doorgestroomd worden naar de kleuters en vanaf 6 jaar is er de Muziekwerkplaats en het Kinderkoor. Maar er is niet alleen muziek, ook kan er volop gedanst worden bij ons. Al vanaf 3 jaar kan er meegedaan worden aan kinderdans, om vervolgens door te stromen naar ballet, streetdance of jeugdtheater. Volop mogelijkheden dus voor kinderen om zich te ontwikkelen in muziek, dans en theater.

Volg je ook De Muziekwerkplaats, dan is het kinderkoor gratis.

Tarieven

Mariëlle Groenendijk

Mariëlle (21 maart 1972) is in 1993 afgestudeerd aan de Pabo in Emmen. Na de Pabo is ze schoolmuziek gaan studeren bij Frans Haverkort en Ab Sandbrink aan het conservatorium Constantijn Huygens in Zwolle. In 1997 is ze afgestudeerd en in hetzelfde jaar is ze begonnen bij Kunstenschool ZG. Haar werkzaamheden zijn divers, zoals: het werken met jonge kinderen, keyboardles geven aan mensen met een verstandelijke beperking (muziek met kleur), muziekles geven aan leerkrachten en kinderen van de basisschool.

Lees meer
Mariëlle Groenendijk

Ik wil graag een proefles

Ik ben geïnteresseerd in een proefles

Ik wil graag inschrijven

Aanmeldformulier
*