Direct naar de inhoud.

Hatha Yoga

Dinsdag 11 april start Gina Amsing met lessen Hatha Yoga in Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

De lessen zijn op dinsdagochtend van 9.30-10.45 uur.

Blok 1: 11, 18 april, 9, 16, 23, 30 mei, 6, 13, 20, 27 juni, 11 juli.

Voor informatie of aanmelden kan rechtstreeks contact opgenomen worden met Gina: 06 – 4169 3957 of info@hathayoga-senang.nl.

www.hathayoga-senang.nl.

Accordeon

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen accordeonlessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent Gertie Bruin. Hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

 

Ballet 3,5+

Speciaal voor kleine danseresjes en dansertjes van 3,5 – 6 jaar!

Spelenderwijs raken de kinderen vertrouwd met begrippen als snel/langzaam, hard/zacht, maat en ritme. Ook wordt er gewerkt aan houding, improvisatie en techniek.

Er is veel aandacht voor de basis van ballet en van daaruit ga je je verder ontwikkelen. We hebben altijd leuke aansprekende muziek en er wordt volop geïmproviseerd. Dit is een echte aanrader voor jongens en meisjes die graag dansen!

Eén keer per twee jaar treden de groepen op in Theater Geert Teis in Stadskanaal in prachtige creaties. Een geweldige happening, waar het hele gezin welkom is.

Voor de lessen kun je terecht in Ter Apel en Stadskanaal. Er is veel belangstelling voor ballet, daarom kan het zijn dat een bepaalde groep vol is. Wil je graag meedoen met ballet, schrijf je dan in. We laten je vervolgens zo spoedig mogelijk weten of je geplaatst kunt worden of dat je op de wachtlijst geplaatst wordt.

Tegemoetkoming lesgeld: indien de factuur betaald wordt door een fonds of stichting, dan is het van belang dat voor aanvang van de lessen de toezegging bij ons binnen is.

 

Stadskanaal: donderdag 15.45-16.30 uur (Raadhuisplein 2)

Ter Apel: vrijdag 16.00-16.45 uur (RSG – ingang aan de Havenstraat, gymzaal)

 

Tarief voor leerlingen woonachtig in de gemeente Stadskanaal of Westerwolde: €190,- per cursusjaar.

Tarief voor leerlingen woonachtig in overige gemeenten: € 209,- per cursusjaar.

Ballet 6-18

Wil jij een echte ballerina of ballerino worden? Onze docente Tirza Huizenga helpt je graag op weg. Er is veel aandacht voor de basis van ballet en van daaruit ga je je verder ontwikkelen. We hebben altijd leuke aansprekende muziek en er wordt volop geïmproviseerd. Dit is een echte aanrader als je graag danst.

Eén keer per twee jaar treden de dansgroepen op in Theater Geert Teis in Stadskanaal in prachtige creaties. Een geweldige happening waar het hele gezin welkom is.

Voor de lessen kun je terecht in Ter Apel en Stadskanaal. Er is veel belangstelling voor ballet, daarom kan het zijn dat een bepaalde groep vol is. Wil je graag meedoen met ballet, schrijf je dan in. We laten je vervolgens zo spoedig mogelijk weten of je geplaatst kunt worden of dat je op de wachtlijst geplaatst wordt.

Tegemoetkoming lesgeld: indien de factuur betaald wordt door een fonds of stichting, dan is het van belang dat voordat je start met de lessen deze toezegging bij ons binnen is.

Ter Apel (RSG – ingang aan de Havenstraat, gymzaal)

  • Dinsdag 16.00-17.00 uur – vanaf 10 jaar
  • Dinsdag 17.00-18.00 uur – spitzen, vanaf 12 jaar (voortgezet onderwijs)
  • Vrijdag   16.45-17.45 uur – vanaf 6 jaar

Stadskanaal (Raadhuisplein 2)

  • Donderdag 16.30-17.30 uur – vanaf 6 jaar → vol, je kunt op de wachtlijst geplaatst worden
  • Donderdag 18.30-19.30 uur – vanaf 9 jaar
  • Donderdag 19.30-20.30 uur – spitzen, vanaf 12 jaar (voortgezet onderwijs)

Tarief voor leerlingen woonachtig in de gemeente Stadskanaal of Westerwolde: €190,- per cursusjaar.

Tarief voor leerlingen woonachtig in overige gemeenten: € 209,- per cursusjaar.

Basgitaar

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen basgitaarlessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent Jos Bruining. Hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

Cello

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen cello lessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent Hobert Rinsma. Hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

Contrabas

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen contrabas lessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent Jos Bruining. Hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

Dance Workout 21+

Met deze Dans Workout houd je je lichaam soepel, in conditie en in shape.

Naast het trainen van alle spiergroepen wordt er veel aandacht besteed aan ‘BBB-training’ (Buik Billen Benen).

Ervaring is niet nodig om mee te doen. Deze gezellige lessen zijn voor vrouwen én mannen.

Om voldoende aandacht te kunnen besteden aan iedere deelnemer, is het maximaal aantal deelnemers 15.

 

Tarief voor deelnemers woonachtig in de gemeente Stadskanaal of Westerwolde: € 212,- per cursusjaar.

Tarief voor deelnemers woonachtig in overige gemeenten: € 233,- per cursusjaar.

 

Op dit moment is de groep vol. Heb je belangstelling? We plaatsen je graag op de wachtlijst en zodra er plek is nemen we contact op.