Direct naar de inhoud.

De foto’s van het Slotfestijn vind je binnenkort hier.

Accordeon

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen accordeonlessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent, Gertie Bruin, hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

 

Ballet 3,5+

Speciaal voor kleine danseresjes en dansertjes van 3,5 – 6 jaar!

Spelenderwijs raken de kinderen vertrouwd met begrippen als snel/langzaam, hard/zacht, maat en ritme. Ook wordt er gewerkt aan houding, improvisatie en techniek.

Er is veel aandacht voor de basis van ballet en van daaruit ga je je verder ontwikkelen. We hebben altijd leuke aansprekende muziek en er wordt volop geïmproviseerd. Dit is een echte aanrader voor jongens en meisjes die graag dansen!

Eén keer per twee jaar treden de groepen op in Theater Geert Teis in Stadskanaal in prachtige creaties. Een geweldige happening, waar het hele gezin welkom is.

Voor de lessen kun je terecht in Ter Apel en Stadskanaal.

Tegemoetkoming lesgeld: indien de factuur betaald wordt door een fonds of stichting, dan is het van belang dat voor aanvang van de lessen de toezegging bij ons binnen is.

Instromen kan het gehele jaar.

In de week van 12 september zijn er open lessen. Meld je wel even van tevoren aan voor een proefles via 0599-745086 of info@kunstenschoolzg.nl.

Stadskanaal: donderdag 15.45-16.30 uur

Ter Apel: vrijdag 16.00-16.45 uur

Tarief: €190,- per cursusjaar.

Ballet 6+

Wil jij een echte ballerina of ballerino worden? Onze docente Tirza Huizenga helpt je graag op weg. Wekelijks krijg je 60 minuten les in een groepje met kinderen van je leeftijd. Er is veel aandacht voor de basis van ballet en van daaruit ga je je verder ontwikkelen. We hebben altijd leuke aansprekende muziek en er wordt volop geïmproviseerd. Dit is een echte aanrader als je graag danst.

Eén keer per twee jaar treden de dansgroepen op in Theater Geert Teis in Stadskanaal in prachtige creaties. Een geweldige happening, waar het hele gezin welkom is.

Tegemoetkoming lesgeld: indien de factuur betaald wordt door een fonds of stichting, dan is het van belang dat voordat je start met de lessen deze toezegging bij ons binnen is.

Ter Apel

  • Dinsdag 16.00-17.00 uur → vanaf 10 jaar
  • Dinsdag 17.00-18.00 uur → spitzen, vanaf 12 jaar (voortgezet onderwijs)
  • Vrijdag   16.45-17.45 uur → vanaf 6 jaar

Stadskanaal

  • Donderdag 16.30-17.30 uur → vanaf 6 jaar
  • Donderdag 18.30-19.30 uur → vanaf 9 jaar
  • Donderdag 19.30-20.30 uur → spitzen, vanaf 12 jaar (voortgezet onderwijs)

Tarief: €190,- per cursusjaar.

In de week van 12 september zijn er open lessen. Meld je van tevoren wel even aan voor een proefles via: 0599-745086 of info@kunstenschoolzg.nl.

Basgitaar

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen basgitaarlessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent, Jos Bruining, hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

Blokfluit

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen blokfluitlessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docente Yvonne de Laat. Neem gerust contact met haar op voor meer informatie.

Cello

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen cello lessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent Hobert Rinsma, hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

Contrabas

Kunstenschool ZG verzorgt zelf geen contrabas lessen. Je kunt hiervoor terecht bij freelance docent, Jos Bruining, hij geeft les in onze locatie in Stadskanaal. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie.

Dance Workout 21+

Met deze Dans Workout houd je je lichaam soepel, in conditie en in shape.

Naast het trainen van alle spiergroepen wordt er veel aandacht besteed aan ‘BBB-training’ (Buik Billen Benen).

Ervaring is niet nodig om mee te doen. Deze gezellige lessen zijn voor vrouwen én mannen.

Er wordt getraind in een kleine groep, dus er is veel persoonlijke aandacht.

Docente: Tirza Huizenga

Jaartarief: €212,-.

 

 

Dwarsfluit

Je kunt op twee manieren dwarsfluitlessen nemen.

Les via freelance docent

Je volgt de lessen dan niet via Kunstenschool ZG, maar bij een freelance docent die les geeft in onze locaties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne de Laat.

Les via muziekvereniging – harfa

Ben je lid van een door ons erkende muziekvereniging in de gemeenten Stadskanaal of Westerwolde en wil je graag dwarsfluitlessen volgen? Dan kun je tegen een aantrekkelijk tarief les krijgen. Annet Scholte verzorgt de harfa lessen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: info@kunstenschoolzg.nl

Dwarsfluit – harfa

Ben je lid van een door ons erkende muziekvereniging in de gemeenten Stadskanaal of Westerwolde en wil je graag dwarsfluitlessen volgen? Dan kun je tegen een aantrekkelijk tarief les krijgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: info@kunstenschoolzg.nl

Muziekles voor verenigingen en koren