Direct naar de inhoud.

Theaterklas Westerwolde 12-18

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en heb je interesse in theaterlessen?

Donderdag 18 januari kun je een gratis proefles volgen!

Je leert echt van alles over theater: hoe kan ik aan een rol werken, hoe maak ik een stuk grappig, tragisch, of allebei en wat kan theater betekenen voor anderen?

Er wordt toegewerkt naar kleine presentaties, maar er is vooral veel tijd om te leren en te ontdekken. Iedereen kan meedoen, het doet er niet toe of je wel of geen ervaring hebt.

Woon je in de gemeente Westerwolde dan betaal je slechts €100,- voor de hele cursus. Woon je niet in de gemeente Westerwolde, dan betaal je het reguliere tarief: €289. Stroom je gedurende het jaar in dan betaal je het resterende lesgeld tot de zomervakantie.

Cursusduur: 21 september t/m 4 juli.

Lestijd: donderdag 19.00-20.15 uur.

De lessen worden gegeven door Lars Kajuiter.

 

Musicalklas groep 5 t/m 8

Start: donderdag 18 januari 2024.

Hou je van zingen, dansen, acteren en decors maken? Geef je dan op voor de Musicalklas.

Na 12 lessen volgt een presentatie waarin voor alle deelnemers een mooie rol is weggelegd.

Alleen leerlingen van de basisscholen in de plaatsen Vlagtwedde, Sellingen, Jipsinghuizen, Bourtange, Ter Apel en Ter Apelkanaal kunnen deelnemen aan de Musicalklas.

De lessen zijn op de donderdag van 15.00-17.00 uur in Ter Apel en Vlagtwedde.

Tarief: € 66,00 (12 lessen + presentatie).

Jeugdtheater 7-18

Vind je toneel spelen, zingen en dansen leuk? Wil je leren hoe je op het toneel staat en hoe je een rol tot leven brengt? Zoek je een cursus die toneel, zang en dans combineert met alle techniek die daarbij komen kijken? Heb je interesse in de geschiedenis en achtergrond van theater of hoe alles op het toneel voor en achter de schermen werkt? Dan is jeugdtheater echt iets voor jou! Ervaring is niet nodig.

We werken met twee leeftijdscategorieën (7+ en 12+) die apart lessen volgen maar soms ook samen naar een productie toe werken. Eén keer per jaar treden de theatergroepen op in Theater Geert Teis voor het grote publiek, daarnaast zijn er regelmatig presentaties tijdens de lessen voor familie en belangstellenden.

Wil je ontdekken of theater iets voor je is? Meld je dan voor een proefles op maandag 15 januari.
Groep 7-11 jaar: maandag 16.00-17.15 uur
Groep 12-18 jaar: maandag 17.30-18.45 uur

Na inschrijving volgt een kennismakingsgesprekje met de leerling.

Tarieven