Direct naar de inhoud.

Een mooi kunstwerk van glas maken? Kom dan meedoen met de Workshop Glasfusion op 23 november!

Nieuw: Iedereen kan tekenen! Volg de workshop of de 10-delige cursus. Start: januari 2025.

Tekenen – workshop

Tekenen voor volwassenen

Wil jij ook leren tekenen?
Meld je dan aan voor deze leuke en leerzame workshop!

Zaterdag 18 januari 2025
10.30-15.30 uur

 

Tekenen – workshop

Tekenen, iedereen kan het!

”Ik kan echt niet tekenen”. Klinkt je dat bekend in de oren? Maar wil je toch graag leren tekenen?
In de workshop ‘Tekenen, iedereen kan het!’ ervaar je in één dag dat tekenen eigenlijk heel gemakkelijk is. Tenminste, als je alles durft los te laten wat je tot nog toe geleerd hebt. Je leert te kijken zoals dingen daadwerkelijk zijn en niet zoals je denkt dat ze zijn. Tekenen door middel van ‘kijken’ en niet door middel van ‘weten’.

In de workshop krijg je allerlei verschillende tekenoefeningen aangeboden. Er wordt lekker los en onbevangen getekend. Als je tekeningen klaar zijn, is precies in je tekeningen aan te wijzen waar getekend hebt met je hoofd (het weten) en waar met het oog (het kijken) en het verschil dat dat maakt in je tekeningen en jouw tekenhandschrift. Je gaat naar huis met tekeningen waar je ongetwijfeld trots op bent!

De lessen worden gegeven door Aafke Sterenberg. Zij is een ervaren en enthousiaste docent die al jarenlang verschillende cursussen tekenen en schilderen begeleidt. Zijn ontwikkelde haar lesmethode op basis van de methode van Betty Edwards ‘Ontwikkel de creatieve elementen die verborgen liggen in je rechterhersenhelft’ en heeft op deze manier al heel veel mensen leren tekenen. Ook zij die dachten het echt niet te kunnen.

Leslocatie: Kunstenschool ZG Stadskanaal, Raadhuisplein 2 Stadskanaal

Het tarief is inclusief materialen, koffie/thee en een heerlijke lunch.

Tarief

Meer verdieping? Volg de volledige cursus!
‘Iedereen kan tekenen’ wordt ook als cursus aangeboden (10 lessen), deze start op donderdag 30 januari van 9.30-12.00 uur: info cursus

Ik wil graag inschrijven

Aanmeldformulier
*