Direct naar de inhoud.

Vanaf 27 september kun je weer starten bij de Popbands van De Rijdende Popschool!

WimJan Eikens

 

Als gitarist ben ik jaren werkzaam geweest in coverbands en muziekduo’s. De band waar ik tot 2010 in speelde heette de Frontline Showband en daarmee traden we in het hele land op in discotheken, bij personeelsfeesten en in feesttenten. Daarnaast begeleidden we toen ook vele artiesten als Replay, Jeroen van der Boom, Berget Lewis en Glennis Grace.

Na mijn periode bij die band ben ik nu werkzaam als gitarist-zanger van duo ‘Eikens en Warta’

www.eikens-warta.nl.

Mijn achtergrond als muzikant ligt vooral in de popmuziek in de meest brede zin. Als docent gaf ik al les tijdens mijn conservatoriumstudie in Zwolle, die ik afgerond heb in 1998.

Of je nu beginner bent of al wat meer ervaring hebt, je kan op elk niveau starten bij mij. Wil je enkel wat akkoorden leren om wat eenvoudige popliedjes te spelen en wil je geen noten leren lezen dan kan dat ook.

Wil iemand zich meer verdiepen in een bepaalde stijl zoals Blues, Rock of Jazz is dat ook mogelijk. Met eventueel het goed lezen van het notenschrift of tabulatuur met ritmische notatie.

Ook kan ik je helpen om te werken aan toelatingseisen voor het conservatorium. We gaan dan aan de slag met toonladders, kennis van akkoorden, solfège, theoretische kennis en repertoir voor het toelatingsexamen.

Op dit moment geef ik les in Exloërveen (maandag), Musselkanaal, Ter Apel (dinsdag), Borger (woensdag), Emmen (donderdag).

Lesvormen:

– 30 minuten per week privé-les

– 30 minuten per 14 dagen privé-les

– duo-les van 30 minuten

– 8-lessenkaart (lessen volgen die je zelf per les kan afspreken; ideaal voor mensen die onregelmatige werktijden hebben)

Tel.: 06 – 5490 5706

E-mailadres: wimjaneikens@gmail.com