Direct naar de inhoud.

Stichting Kunstenschool ZG is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Bij Actueel vind je alle informatie over deze interessante functie.

Tekke Withaar

Van huis uit kom ik uit een muzikale familie en ik ben ook al jong in aanraking gekomen met muziek. De piano stond centraal in mijn jeugd en hiermee ben ik dan ook doorgegaan.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding tot muziektherapeut gaan volgen in Amersfoort en hier ben ik in 2009 voor gediplomeerd. Vervolgens ben ik Docent Muziek gaan studeren aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, waar ik in 2012 voor ben afgestudeerd.

Sinds 2008 ben ik verbonden aan Kunstenschool ZG.Als docent voor het basisonderwijs en muziekprojecten geef ik muzieklessen op verschillende basisscholen in de regio. Ook kom ik wekelijks langs de BSO’s voor muzieklessen en doceer ik leerlingen van het speciaal onderwijs. Tevens verzorg ik de cursus ‘Reageren op Muziek’. Een cursus die mensen met een geestelijke beperking ook de mogelijkheid geeft om muziek te maken.

Verder ben ik actief bij andere muziekscholen, begeleid ik verschillende koren en geeft ik zangles aan een jeugdtheaterschool.

Tel.: 06 – 1303 8379

E-mailadres: tekkewithaar@gmail.com