Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Jos Bruining

Jos Bruining is een echte Knoalster. Vanaf zijn jeugd opgegroeid met muziek en ook als klein jochie muziekonderwijs gehad op wat toen nog de Muziekschool heette. Hij is gestart met piano onderwijs, eerst klassiek en later jazz en op 16-jarige kwam daar basgitaar bij. In 1987 heeft hij als een van de eerste leerlingen op het Ubbo Emmius Lyceum eindexamen op de HAVO in het vak muziek gedaan op zowel piano als basgitaar. De afgelopen 35 jaar heeft hij zich ontwikkeld en heeft hij in diverse orkesten en ensembles gespeeld, variërend van pop tot rock, van classic jazz tot blues en van klassiek tot experimenteel. Daarnaast laat hij zich op projectbasis inhuren als sessiebassist. Hij speelde onder ander in het Westerwolds Jazz Kollektief (contrabas), het Politie Orkest Noord Nederland (contrabas en basgitaar), gospelkoor ‘Dabar’ (basgitaar) en heeft u hem de afgelopen jaren in de docentenband van Kunstenschool ZG kunnen zien en horen spelen.

Hij gaat de volgende lessen aanbieden: basgitaar, fretloze basgitaar, contrabas (met name jazz).

Jos geeft les op de woensdag in Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

Tel. 06-36346764

E-mailadres: bruining58@telfort.nl