Direct naar de inhoud.

Vanaf 27 september kun je weer starten bij de Popbands van De Rijdende Popschool!

Gonda Jonker

”Als kleuter werd ik altijd al helemaal blij van het horen van muziek en van de operettes waar mijn vader in zong. Ik was dan helemaal verrukt van de mooie folkloristische accessoires van de dames die de kostuums verzorgden en van de kostuums van de dansgroepen uit de Balkan die Nederland bezochten. Veel kleuren, prachtige wijdtes in de rokken, witte bloesjes met kant, bloemen, belletjes en linten, borduursels….. en dan die specifieke stemmen en ouder instrumenten….. Dit alles heeft mijn liefde voor muziek en theater zeker gevoed.”

Mijn opleiding zang heb ik gevolgd bij verschillende zangdocenten en ik heb bij Universal Voice Institute, EVT (Estill Voice Traning) de cursus level 1 en 2 gedaan.

In het 10e seizoen van Una Voce Particolare van de NCRV was ik te zien als ‘The old lady’ uit de Candide van Bernstein.

Verder vind ik het leuk om divers repertoire te zingen en/of typetjes te spelen bij openingen en speciale gelegenheden.

In april 2016 ben ik zangcoaching ‘(H)eerlijk Zingen’ aan kinderen en volwassenen, in de studio achter de Berkenlaan 37 in Haren gestart.

Als jeugdtheaterdocente geef ik les aan Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

Mijn specialiteit is vooral de combinatie van zingen en spelen/presentatie; de ervaringen uit de diverse opdrachten verwerk ik hierin. Mijn muziekkeuze is breed en ik geef zowel individuele als duo-lessen aan jong en oud. Graag maak ik met de leerlinge een programma naar wens om (h)eerlijk te kunnen zingen!

www.gondajonker.nl

Tel.: 06-52632282

E-mailadres: info@gondajonker.nl