Direct naar de inhoud.

Vanwege de lockdown blijven alle locaties van Kunstenschool ZG gesloten. Mochten er versoepelingen mogelijk zijn, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten via de website en onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@kunstenschoolzg.nl of 0599-745086.

Gezocht: bestuurslid. Heb jij affiniteit met muziek, dans en theater en wil je je inzetten voor een prachtige organisatie? Meer informatie.

Frank Drok

Frank begon met drummen op zijn zevende, startte een drumschool op zijn zestiende en deelt nu de opgedane kennis tijdens zijn drumslessen aan de Kunstenschool ZG. Plezier is in iedere les het belangrijkste uitgangspunt, maar daarnaast staan natuurlijk ook de technische, theoretische en auditieve ontwikkelingen centraal.

Net als bij het leren van een nieuwe taal, leert de ene drummer beter door het lezen van noten en leert de andere drummer beter door het naspelen op gehoor. Iedere drumles is dan ook volledig aangepast op de wensen van de leerling, maar uiteindelijk hebben de lessen allemaal hetzelfde doel: het worden van een drummer met een eigen sound en de juiste kennis om de solide basis in bandjes en orkesten te kunnen zijn.

Er is plek voor iedereen, van jong tot oud en van beginner tot professional. Heb je altijd al willen leren drummen, wil je gewoon lekker veel herrie maken of wil je iemand anders een aantal drumlessen cadeau geven? Neem dan contact op met mij en kom gerust eens langs voor een gratis proefles!

Frank geeft les op de dinsdag in Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

Tel.: 06 – 1941 4222

E-mailadres: frankdrok@gmail.com