Direct naar de inhoud.

Dinsdag 13 juni: Workshop Djembé door Mousse Pathé Mbay.

Zaterdag 24 juni: Slotfestijn! Muziek, dans en theateroptredens door leerlingen en docenten. Theater Geert Teis, aanvang 15.00 uur.

Dansfestijn 2022

DANCE AROUND THE WORLD

ZATERDAG 23 APRIL en ZONDAG 24 APRIL 2022

Beste dansleerlingen en ouders/verzorgers,

Het is zover! We kunnen weer een Dansfestijn organiseren!

Het leerlingenaantal bij dans blijft nog steeds groeien. Om alle gezinnen de kans te geven bij de voorstelling aanwezig te zijn is ervoor gekozen de voorstelling zowel zaterdag als zondag op te voeren. Er zijn optredens van de leerlingen ballet, streetdance en de wedstrijdteams.

Graag informeren we jullie over een aantal zaken.

Entreekaarten

De entreekaarten kosten €2,50 per stuk en kunnen van maandag 28 maart t/m donderdag 7 april afgehaald worden bij het secretariaat van Kunstenschool ZG in Stadskanaal. Per gezin zijn maximaal zes entreekaarten beschikbaar.

Het secretariaat is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur. De kaarten kunnen alleen per pin betaald worden.

Op deze manier kunnen we alle gezinnen de kans geven bij de voorstelling aanwezig te zijn.

Wilt u meer kaarten? Dan kunt u, zolang de voorraad strekt, vanaf maandag 11 april extra kaarten kopen bij het secretariaat.

Programma zaterdag 23 aprilProgramma zondag 24 april
10.00 uur: hulpouders aanwezig in KZG*Geen repetities
10.30 uur: binnenkomst leerlingen bij KZG*Geen lunch
11.00 uur: aanvang repetities13.00 uur: hulpouders aanwezig in KZG*
13.00 uur: lunch in Grote Zaal(gratis)13.30 uur: binnenkomst leerlingen bij KZG*
14.00 uur: foyer open14.00 uur: foyer open
15.00-16.30 uur: uitvoering in Theater Geert Teis15.00-16.30 uur: uitvoering in Theater Geert Teis

*Kunstenschool ZG, Raadhuisplein 2 Stadskanaal

Hulpouders gevraagd

Op beide dagen hebben we ook weer hulp van ouders nodig voor de opvang, schmink en begeleiding. Lijkt het u leuk om hulpouder te zijn? Dan kunt u zich bij Tirza of Enid opgeven.

Foto’s en privacy

Bij het Dansfestijn is een professionele fotograaf aanwezig om foto’s van de optredens te maken. Deze foto’s gebruiken we vervolgens voor onze website, facebook, twitter, persberichten, flyers en advertenties. Het is voor ons heel lastig, zo niet ondoenlijk om tijdens een voorstelling onderscheid te maken of personen wel of niet gefotografeerd mogen worden. Als wij bepaalde personen niet mogen fotograferen, dan zouden we hele onderdelen van de voorstelling niet kunnen vastleggen. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn. De foto’s die wij gebruiken in onze communicatie-uitingen zullen meestal vrij algemeen zijn.

Mocht iemand close-up op een foto staan dan zullen wij hiervoor eerst toestemming vragen aan de betreffende persoon en ouders/verzorgers voor publicatie. Het is goed om te bedenken dat ook vanuit de zaal foto’s en filmpjes gemaakt worden door trotse vaders, moeders, opa’s of oma’s. Ook deze worden gedeeld via sociale media. Hierop hebben wij als Kunstenschool ZG geen invloed.

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn. Samen maken we er een spetterend Dansfestijn van!

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op: 0599-745086 of info@kunstenschoolzg.nl.

Met vriendelijke groet,

namens staf en docenten

Carin van der Velde, directeur